Healy Edities

Om je op weg te helpen om de juiste combinatie te maken tussen een Healy en zijn programmagroepen (dat wil zeggen programmapakketten), hebben we verschillende Healy Edities samengesteld. Elke Healy Editie bestaat uit een Healy-apparaat en een aantal programma's, bedoeld voor een specifiek toepassingsgebied. Natuurlijk kun je op elk moment andere programmagroepen aan je Healy toevoegen als je andere toepassingen nodig hebt.

Healy Gold Editie
Healy Gold wordt geleverd met Healy-hardware, het Nuno Nina Goudcyclus en een programmagroep naar keuze.

Healy Holistic Health Editie 
Om je op weg te helpen om de juiste combinatie te maken tussen een Healy en zijn programmagroepen (dat wil zeggen programmapakketten), hebben we verschillende Healy Edities samengesteld. Elke Healy Editie bestaat uit een Healy-apparaat en een aantal programma's, bedoeld voor een specifiek toepassingsgebied. Natuurlijk kun je op elk moment andere programmagroepen aan je Healy toevoegen als je andere toepassingen nodig hebt. Healy Gold wordt geleverd met Healy-hardware, het Nuno Nina Goudcyclus en een programmagroep naar keuze. Healy Holistic Health bestaat uit een Healy, de Nuno Nina Goudcyclus en 8 andere programmagroepen.
Pijn/psyche
Bio-energetische balans 1
Bio-energetische balans 2
Mentale balans
Meridianen 1
Meridianen 2
Slaap
Huid

Healy Holistic Health Plus Editie
Deze uitvoering heeft alles: de Healy Holistic Health Editie en nog 6 andere programmagroepen, zodat je meer dan 120 van de actueel beschikbare Healy-programma's tot je beschikking hebt.
Beschermingsprogramma’s
Leren
Fitness
Beroep
Beauty
Chakra's

Healy Resonance Editie 
We hebben de functionele groepen van Healy in verschillende programmagroepen verdeeld voor verschillende aspecten voor jouw gezondheid en welzijn, zodat je een beter overzicht hebt over wat Healy voor jou kan doen. Elke programmagroep bevat een lijst met programma's voor een specifiek toepassingsgebied. De programma's binnen Nuno Nina's Goudcyclus zijn waardevolle allrounders, die ondersteuning en preventie, herstel van negatieve invloeden, een optimale energiebalans, emotionele balans, welzijn en ontspanning bieden.
1. Puur
2. Zorg
3. Balans
4. Zijn
5. Energie
6. Ontspannen
7. Loslaten

De Healy Resonance Editie
De Healy Resonance Editie bevat Healy Holistic Health Plus, dat wil zeggen meer dan 120 Healy-frequentieprogramma's, plus de Healy Analysis-app met de modulen Resonance en Aura.

Met de analysefunctie van de Healy Resonance-module worden artsen, therapeuten en andere gezondheidsprofessionals ondersteund bij het maken van passende voorstellen voor dieetsupplementen, voeding, enz. voor hun patiënten of cliënten.

Niet alleen professionals, maar ook individuele gebruikers kunnen deze functie gebruiken om analyses voor zichzelf of voor familie en vrienden te maken. De analysen moeten echter wel door een arts worden gecontroleerd op eventuele aanwijzingen voor aanwezige aandoeningen.

Een andere nuttige functie in deze editie is de Healy-module Aura. Hiermee kan je de huidige energetische toestand in het energieveld van een persoon analyseren. Na een analyse van de emotionele achtergrond kan je geschikte manieren voor optimalisatie met de Aura-module aanwijzen. De resulterende optimalisatiepatronen kunnen worden overgebracht naar verschillende Healy-producten, waarmee energetische blokkades vervolgens kunnen worden gebalanceerd. Vele patiënten en therapeuten hebben aangegeven dat deze functie zeer nuttig is.

© 2014 - 2023 EIGENWIJS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel