Healy

Welkom in de Healy World!

Yoga Lovers en EIGENWIJS coaching.therapie zijn

 

Wie vindt het niet geweldig om zich gezond en goed te voelen!

Per slot van rekening is een gezond lichaam en een gezonde geest waarschijnlijk het belangrijkst voor geluk en levenskwaliteit!

Maar gezondheid mag je niet als vanzelfsprekend beschouwen, en bovendien betekent gezondheid voor iedereen iets anders: ben je op zoek naar alternatieve manieren om pijntjes of ongemak te verbeteren? Of wil je de balans tussen je lichaam, geest en ziel herstellen? Meer vreugde en vitaliteit ervaren en je gevoel van welzijn te verbeteren?

We hebben Healy gecreëerd om je te helpen bij het bereiken van deze doelen. Healy met de TimeWaver-technologie is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen, dat op het lichaam kan worden gedragen. Het apparaat is bedoeld voor het stimuleren van bepaalde gedeelten in je lichaam met behulp van individueel bepaalde frequenties. 

Dit kleine maar extreem veelzijdige apparaat biedt frequentieprogramma's voor alle belangrijke levensgebieden: het bevordert vitaliteit, welzijn en balans!

Healy biedt toepassingen die je helpen om in vorm te blijven en om pijn te verzachten. Het apparaat kan je ondersteunen in stresssituaties gedurende de dag, helpen om gemakkelijker te herstellen en ervoor zorgen dat je 's nacht beter slaapt. Healy kan je helpen bij het verhogen van je vitaliteit, kan je stroming van levensenergie verbeteren en kan je energiereserves activeren. De toepassingen van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam en zijn gebaseerd op vele jaren ervaring van Nuno Nina en van ons netwerk van therapeuten.

We willen je graag persoonlijk meer uitleg geven. Natuurlijk is het heel nuttig als je de Healy zelf uitprobeert!

Vrijwaring: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Door te klikken op de foto, kom je rechtstreeks op de EIGENWIJS site van Healy uit. Hier kun je uitgebreide informatie vinden en al je aankopen doen.

© 2014 - 2023 EIGENWIJS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel