De behandelaar

Marike Duineveld

Therapeut, NLP coach, Mindfulnesstrainer, Mediator, Re-integratiecoach, Yogadocent

Door kansen die ik op de arbeidsmarkt kreeg, heb ik veel geleerd over mijn mogelijk, onmogelijkheden en het aansturen en coachenvan anderen. Ik heb veel dingen gezien en mogen ervaren in mijn leven…de leuke en mooie, maar ook de minder leuke en pijnlijke dingen. Hier ben ik dankbaar voor. Het heeft mij de kans gegeven te groeien als mens. Hierdoor ben ik bewuster en sterker geworden.

Naast de theoretische kennis die ik heb opgedaan tijdens het volgen van diverse opleidingen, maak ik dan ook dankbaar gebruik van mijn levenservaring. Mijn enthousiasme en gedrevenheid zorgden er mede voor dat ik in een hoog tempo zaken kon overzien, veranderen en innoveren. Door gebruik te maken van mijn analytisch –en invoelend vermogen, wist ik mensen goed in te schatten, waardoor ik hen kon stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Dit laatste gaf mij op den duur de meeste voldoening en heb toen de keuze gemaakt om mij verder te specialiseren op dit gebied.

Het zijn van een inspiratiebron, om zo de ander te motiveren zijn eigen weg te ontdekken, zijn talenten te leven en zijn dromen te verwezenlijken. Dat is mijn doel!

Mensen na een aantal ontmoetingen weer stralend en vol levenslust naar buiten zien gaan is fantastisch en geeft ontzettend veel voldoening. Dat is mijn drijfveer! 

© 2014 - 2023 EIGENWIJS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel