Recensies

ERVARING TRAINING

 

Inzicht, mildheid, vertrouwen en acceptatie.

Ik heb een stukje van mijzelf terug gevonden, van de persoon die niet reageert vanuit pijn en het verleden. Daarnaast heb ik geleerd de leuke dingen van het leven te zien.

Een moment voor jezelf, vol aandacht luisteren naar je innerlijk zijn, loslaten, niet oordelen/veroordelen en meer vanuit een open instelling kunnen leven, doen en laten.

Accepteren van mijn gevoel en het terugvinden van een stukje ik. Een goed begin van een nieuwe start, wat dit ook mag zijn.

Wat acceptatie voor mij is, leren ademen, kijken als een beginner naar je lijf gedachten en gevoelens, onderzoek de beweeglijkheid van de geest.

Leren rustmomenten in te bouwen, luisteren naar mezelf, minder oordelen, in het nu leven.

Zingeving, ontspanning, mogelijkheden zien i.p.v beperkingen.

Rust creeren in mijn hoofd, gevoel van controle loslaten, acceptatie.

Inzicht en bewustwording van de kracht van de ademhaling, aandacht voor jezelf, met liefde je gedachten tot rust en zelf soms tot stilstand te brengen. Heerlijk!

Eerder alarmsignalen herkennen, dat het ok is dat ik niet perfect ben en niet alles goed gaat, minder oordelen.

Inzichten met een glimlach, leefruimte, onverwachte lol, innerlijke rust.

Inzicht, bewust aanwezig zijn, stil staan bij momenten waar je van geniet, uit de "trein" kunnen stappen, niet oordelen.

Innerlijke rust, accpetatie van gevoelens en lichamelijke klachten.

Bewustwording van bepaalde patronen, de automatische piloot en het feit dat ik bijna alleen maar in mijn hoofd zit, sensaties in mijn lichaam opmerken.

Tools om bij mezelf te blijven en zo een stevige basis te vormen.  

Het heeft me een stuk rust gegeven en het vertrouwen dat ik met bepaalde situaties beter kan leren omgaan.

Ik geleerd te mediteren, het geeft rust en maakt dat ik met meer openheid in het leven sta. Ik kan het probleem van een afstandje bekijken, zonder dat het mij direct pijn doet of ik op zoek moet gaan naar een oplossing. Acceptatie.

 

PERSOONLIJKE DIEPGANG EN UITDAGING

Je voelt goed aan op welke manier je die diepgang "aanboort" zonder dat het voor de persoon zelf of de rest van de groep vervelend is.

Totaal afhankelijk van hetgeen je zelf kwijt wilt. Je wordt totaal niet gedwongen om dingen te zeggen die je misschien niet wilt zeggen. Er is respect voor iedereen en dat is goed zo.

Er werd geregeld gevraagd naar hoe we een meditatie hadden ervaren. Hierbij was ook kort aandacht voor ieders persoonlijke "problematiek", voor zover we die wilden delen. Dit gebeurde zonder drammen of verzanden in, erg fijn.

Het feit dat je therapeut bent is fijn. Je bent goed op de hoogte van de persoonlijke situatie van de  deelnemers en ging daar ook op in.

Fijn, ik ben dingen tegengekomen tijdens de meditaties waarvan ik niet wist dat ze in mij zaten. Hier heb je mij goed in begeleid.

Door te vragen naar persoonlijke ervaringen, word je gedwongen te benoemen wat je zelf ervaart, hoor je hoe een ander ermee omgaat en kun je deze gegevens combineren.

De uitdaging was dat ik naar gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties kon en moest kijken i.p.v. ze te negeren.

Met respect, iedereen was heel open over zijn of haar ervaringen en problemen en dit was fijn.

Door de ruimte en openheid in de groep was er tijd voor je eigen ervaring en mening, waardoor je kon groeien en gerichte feedback kreeg.

Door het inbrengen van je eigen problemen, word je als het ware uitgedaagd om hierover met aandacht na te denken en er bewuster van te worden.

Juist door de verhalen van de groep ging ik bij mezelf dieper graven en herkennen. Het samen bespreken van de thema's acceptatie en loslaten waren een openbaring.

Prima. Ik vond het in eerste instantie moeilijk mezelf bloot te geven, maar merkte al snel dat ik in deze groep veilig was. Vertellen was steeds weer een hele overwinning voor me.

Je haalt veel uit de interactie met anderen en de gesprekken. Bewust naar jezelf kijken en zoeken naar hetgeen je bezighoudt, stilstaan bij jezelf.

Persoonlijke vragen en diepgang in een kleine groep van 6 personen. Er was tijd om door te vragen, waardoor er veel diepgang ontstond.

Ik vond het fijn dat er ( als je ervoor openstond ) veel diepgang in de gesprekken zat. Dit was heel prettig. Hierdoor ga je nadenken en kun je de geleerde technieken toepassen op jezelf, waardoor je een verdieping krijgt van de stof.

 

TRAINER

Prettig, deskundig, ruimte gevend

Kalm, in balans, een houvast voor mij.

Erg prettig! Je weet waar je mee bezig bent, straalt rust, kracht en zelfvertrouwen uit en bent deel van de groep.

Ik heb je ervaren als een rustige, relaxte, niet oordelende en doortastende cursusleidster.

Een warm innemend persoon, die goed luisterd en daar waar mogelijk met tips en advies bij kan sturen.

Goed inlevingsvermogen, je voelt de dingen goed aan en je bent heel realistisch.

Een zachtaardig persoon, maar vooral ook duidelijk in je uitleg/verwoording. Fijne stem om naat te luisteren.

Een goede coach /begeleider die veel inzicht heeft in de materie, maar ook het vermogen heeft inzicht te hebben in de verschillende deelnemers.

Rustig in het geven van uitleg. Aandachtig in hetgeen we vertelden en je hebt iedereen voldoende aandacht gegeven. Prettig!

Super! Je straalt rust en vertrouwen uit en voelde de groep goed aan.

Een spontaan en grappig persoon die begripvol overkomt en een goed luisterend oor heeft.

Open, rustig. Je bent gewoon een hartelijke en fijne persoonlijkheid.

Rustig, goede toehoorder, kundig en inspirerend.

Open, vriendelijk, alert, je weet op elke situatie een reactie te geven, wat weer leidt tot nieuwe inzichten.

Een serieus lachebekje die mensen snel doorheeft en van wie ik veel heb mogen leren.

Je brengt rust op een duidelijke maar toch gezellige manier. Je weet heel goed hoe en wanneer je moet reageren. Dit was voor mij heel prettig.

Heel open, je liet ook zien wat dingen met jou doen.

Een duidelijke en rustige stem, goede begeleiding, aandacht voor ieders persoonlijke situatie, je hebt duidelijk de leiding op een natuurlijke manier, deskundig.

Belangstellend, ondersteunend, verhelderend.

Een trainer met oog en aandacht voor de groep, mooi, open en eerlijk.

Rustgevend, vraagt goed door, je merkt de oprechte interesse die je hebt in de mensen.

 

 

© 2014 - 2023 EIGENWIJS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel